Hoppa till sidans innehåll

Är du en av dem som tycker om att bjuda på traditionellt påskbord? Då kanske du letar efter recept på gubbröra. Här listar vi fem favoriter från ica.se. Glad påsk!

Kan du inte få nog av gubbröra? Här hittar du många fler recept!

 • Smaksatt med kapris

  En härligt krämig gubbröra lyfter några snäpp extra när man tillsätterett par matskedar kapris. Gott på en skiva klassisk gotlandslimpa eller annat mörkt bröd med lite sötma, till exempel kavring

  Gubbröra med kapris

 • Klassisk gubbröra

  Ett klassiskt recept på gubbröra som passar lika bra till förrätt, som till vickning. Eller helt enkelt serverad på små knäckebröd på buffébordet.

  Klassisk gubbröra

 • Gubbröra med lax

  Gubbröra utan ansjovis? Visst går det också bra! Här byter vi ut ansjovisen mot lax och serverar på knäckebröd. Enkelt och uppskattat till påsklunchen.

  Gubbröra med lax

 • Serverad på pumpernickel

  "Mumsigt och fint" är en av kommentarerna på det här receptet. En klassisk gubbröra som här serveras i form av smarriga smørrebrød på pumpernickelbröd och toppas med rödlök. Mums!

  Gubbröra på pumpernickel

 • Mjölkfri gubbröra

  Vill du bjuda på gubbröra men har mjölkallergiker i sällskapet? Då är detta gubbröran för dig! En smakrik gubbröra som är helt mjölkfri tack vare Rapsy Frutty-pulver.

  Mjölkfri gubbröra