Hoppa till sidans innehåll

Är du en av dem som tycker om att bjuda på traditionellt påskbord? Då kanske du letar efter recept på gubbröra. Här listar vi fem favoriter från ica.se. Glad påsk!

Kan du inte få nog av gubbröra? Här hittar du många fler recept!

 • Gubbröra med kapris

  Gubbröra med kapris

  Den berömda och av många omtyckta ägg- och ansjovissalladen lyfter några snäpp extra med ett par matskedar kapris. Gott på en skiva klassisk gotlandslimpa eller annat mörkt bröd med lite sötma, till exempel kavring.

  - Gubbröra med kapris

  Spara

 • Klassisk gubbröra

  Klassisk gubbröra

  Gubbröra är en riktig klassiker som görs på bland annat hårdkokta ägg, potatis och ansjovis. Servera gärna som förrätt ihop med rostat eller hårt bröd.

  - Klassisk gubbröra

  Spara

 • Gubbröra med lax

  Gubbröra med lax

  Gubbröra med lax på knäckebröd serverat med en kall öl en varm sommardag, ja då är gubbröran fullkomlig! Lättgjord röra av ägg, rödlök, gravad eller kallrökt lax och dill. Enkelt och bekvämt!

  - Gubbröra med lax

  Spara

 • Mjölkfri gubbröra

  Mjölkfri gubbröra

  En smakrik gubbröra som är helt mjölkfri tack vare Rapsy Frutty-pulver. Rör ihop det svällda pulvret med dill och lök före du blandar i de salta bitarna av ansjovis och kokta, kalla potatistärningar. Toppa med dill och lite rödlök vid servering.

  - Mjölkfri gubbröra

  Spara

 • Gubbröra med senap

  Gubbröra med senap

  Klassikern gubbröra görs på kokta ägg och ansjovis och är ett måste på buffébordet till påsk och jul. Prova vår gubbröra med dijonsenap, grovkornig senap, dill och gräslök. Till skillnad från många andra recept så är denna gubbröra utan potatis.

  - Gubbröra med senap

  Spara