Hoppa till sidans innehåll

Sugen på en vegetarisk fiskpinne med vegetariska tillbehör? Eller en vegansk schnitzel med vegansk remouladsås? Inga problem! Vi har valt ut fyra av våra mest älskade vardagsklassiker och gjort om dem i vegoversioner. Och det bästa av allt, de smakar lika gott som originalen.

  • Vego-schnitzel med ljummen potatissallad

    Vego-schnitzel med ljummen potatissallad

    Schnitzeln, denna älskade österrikiska husmansrätt går nu att avnjuta i en vegetarisk variant. Servera den gyllenstekta veganska schnitzel med en klassisk ljummen potatissallad smaksatt med gröna ärtor, tunt skuren rödlök och haricot verts. Garnera med citronklyftor, häll upp en kall dryck och njut.

    - Vego-schnitzel med ljummen potatissallad

    Spara

  • Fisk-ish med remouladsås och citronmarinerad fänkål

    Fisk-ish med remouladsås och citronmarinerad fänkål

    Sugen på fiskpinnar och remouladsås fast helt i en vegetarisk variant? Är det möjligt? Japp, testa veganska fiskisch som smakar som den klassiska varianten. De proteinrika och smakrika fiskisharna steks gyllene och serveras med ett fluffigt potatismos, krispig, citronmarinerad fänkålssallad och krämig remouladsås.

    - Fisk-ish med remouladsås och citronmarinerad fänkål

    Spara

  • Falafel i libabröd med avokado, fefferoni och ajvar relish

    Falafel i libabröd med avokado, fefferoni och ajvar relish

    Streetfood fast hemma: en vegetarisk middag som både mättar och tillagas i ett nafs. Stek den smakrika falafeln tills den fått perfekt stekyta och servera dem i libabröd tillsammans med en massa mumsiga tillbehör. Pricken över i:et är den krämiga yogurten med ajvar relish som ger falafelrullen en subtil hetta. Rulla ihop brödet och njut.

    - Falafel i libabröd med avokado, fefferoni och ajvar relish

    Spara

  • Grönsaksbullar med grönsaksstuvade makaroner

    Grönsaksbullar med grönsaksstuvade makaroner

    De saftiga grönsaksbullarna steks gyllene och serveras på en bädd stuvade makaroner som piffats till med krispiga sockerärtor och söta körsbärstomater. Addera hackad persilja och tunt skuren salladslök och måltiden är komplett. Detta är en rätt som både är god, mättande, snabblagad och klimatsmart.

    - Grönsaksbullar med grönsaksstuvade makaroner

    Spara

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer