Ta middagen till nya höjder med spännande smaker och tillbehör! Med rätt tillbehör kommer du långt. Prova något av våra bästa recept.

Recept Julia Gummesson Styling Linda Berlin Foto Mathias Nordgren
Tips: Här hittar du fler recept på goda tillbehör!

Tre goda tillbehör

  • Picklad rödkål med lime

    Picklad rödkål med lime

    Denna enkla sallad på picklad rödkål med lime, morötter och vitvinsvinäger är uppfriskande, krispig och full av smak – perfekt i en taco eller burrito! Blanda i en klick majonnäs så har du en smarrig coleslaw, och ringlar du över lite sesamolja blir det en smakrik bas till en nudelrätt.

    - Picklad rödkål med lime

    Spara

  • Rostade vita bönor

    Rostade vita bönor

    Rostade stora vita bönor med en klick smör och färsk rosmarin blir härligt knapriga på utsidan och krämiga inuti. Bönorna är enkla att göra och passar perfekt som topping på sallader eller som tillbehör istället för potatis eller pasta.

    - Rostade vita bönor

    Spara

  • Tomatvinägrett

    Tomatvinägrett

    En tomatvinägrett med ljuvlig balans av sötma och syra. Vinägretten är gjord på körsbärstomater, schalottenlök och rödvinsvinäger. Den är underbar till äggrätter och fantastisk till fisk eller kött. Gör gärna dressingen i förväg, men vänta med gräslöken – den är godast att tillsätta i sista sekund!

    - Tomatvinägrett

    Spara