Bild laddas
Ljuvligt!

Toppings till tårtor och bakverk

Ett toppat bakverk är aldrig fel! Vad sägs om mjölkchokladsås till fruktspett eller läcker daim-topping till kladdkakakan?

 1. 1. Noblessetårta

  268
  21
  Sommaren är inte komplett utan en härlig sommartårta med rikligt med jordgubbar. Fylld med chokladgrädde och en lemoncurdfyllning blir den helt oemotståndlig. Den tjusiga botten gör du enkelt genom att varva tunna chokladflarn omlott.
  Noblessetårta
 2. 2. Kladdkaka med Daim-topping

  102
  6
  Kladdkaka är en riktig favorit året om! Kanske har du redan en favorit men vi vill ändå uppmana dig att testa den här läckerbiten - en härligt kladdig kladdkaka som får ett täcke av knäckig Daim-topping. Godare än så blir det nästan inte!
  Kladdkaka med Daim-topping
 3. 3. Koladröm med daimgrädde och jordgubbar

  181
  38
  Rena godistårtan med botten av digestive och fyllning av dulce de leche och daimgrädde. Det går också bra att koka egen dulce de leche av sötad kondenserad mjölk. Den förvandlas till len kolakräm när den oöppnade konservburken får koka några timmar i vatten. Toppa tårtan med en rejäl hög jordgubbar.
  Koladröm med daimgrädde och jordgubbar
 4. 4. Oreo cheesecake

  267
  18
  En riktigt läcker cheesecake som för tankarna till sommar och en solig fika i trädgården eller på balkongen. Ljuvligt god och vacker att se på med sina tre lager och härliga topping. En tårta man gärna tar två gånger av!
  Oreo cheesecake
 • Bild laddas

  Mjölkchokladsås

  Mjölkchokladsås är himmelst gott till det mesta; fruktspett, bullar eller varför inte ringla över kladdkakan?

  Recept för 6 portioner mjölkchokladsås:

  25 g smör
  1 dl råsocker
  2 dl vispgrädde
  10 g valfri Marabou mjölkchoklad (t.ex. Apelsinkrokant)

  Blanda smör, råsocker och grädde i en kastrull och låt koka i 5 minuter. Ta av kastrullen från värmen, bryt ner chokladen och låt smälta ihop. Servera såsen ljummen på nygrillade fruktspett. Här har vi valt ananas, druvor, jordgubbar och kiwi.

 • Bild laddas

  Hyvlad dubbelnougat

  Sommarklassikern jordgubbar med glass blev precis ännu godare! Här har vi toppat hela härligheten med hackad Japp, hyvlad vit choklad och spån av Dubbelnougat som hyvlats fram med hjälp av en potatisskalare. Mmmm!

Kladdkakans dag

5 läckra kladdkakor

Klassisk kladdkaka, glutenfri, med vit choklad eller med topping. Det hittar du här!
Bild laddas
För den sofistikerade skräckälskaren

Elegant Halloweenmeny

När mörkret faller och höstvindarna viner: ha en stämningsfull kväll med sofistikerade smaker. På menyn står aperitivo, förrätt, varmrätt och en kusligt god dessert!
Bild laddas