Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

ICA Spara vill bli din bästa vän i vardagsekonomin. Det är grundtanken och vår idé med vår nya ekonomi-app ICA Spara. Vi vill hjälpa dig att spara på det du handlar, dina räkningar, försäkringar och alla andra av livets utgifter.

I grunden handlar det om att du med ICA Spara kan samla hela din vardagsekonomi på ett ställe så du kan fatta smarta beslut om hur du använder dina pengar och din tid.

Med ICA Spara får du en snabb och enkel överblick över hur din matinköp ser ut och kan följa hur du ligger till. Och du får erbjudande och tips som sparar både tid, pengar och miljö. Du får helt enkelt en grund för att göra smarta beslut kring dina matinköp. Varje dag.

ICA Spara AB är en del av ICA familjen som ett helägt dotterbolag och står under Finansinspektionens tillsyn.

Har du tips eller förslag på hur vi kan bli bättre? 
Dela gärna dina tankar och idéer med oss direkt i appen eller skicka oss din återkoppling på icaspara@ica.se. Vi vill gärna veta hur du upplever tjänsten och hur vi kan bli bättre.

Vill du läsa mer om ICA Spara?

Våra allmänna villkor och integritetspolicy hittar du längre ner.

Dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen för registerutdrag och dataportabilitet finns att beställa direkt i appen under profil när du kommit igång med tjänsten.

Allmänna villkor | Integritetspolicy

ICA Spara AB

Organisationsnummer 559086-0531
Svetsarvägen 16
171 93 Solna
Email: icaspara@ica.se

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer