ICA Banken

ICA Bankens appar för Android och iPhone innehåller många av de funktioner som idag finns på mobila webben, men med en snabbare upplevelse. Dessutom får du hjälp att registrera dina räkningar genom att läsa av OCR-nummer, belopp och mottagare via mobilens kamera.

Enkel inloggning

Precis som på mobil.icabanken.se så loggar du in med din förenklade inloggning för att göra enkla ärenden. Då kan du direkt se saldot på dina olika konton och bläddra mellan dom.

Under menyvalet Konton får du en överblick över alla dina konton och aktuellt saldo i en lista. Därifrån kommer du till kontoutdraget för respektive konto, där du kan se den senaste tidens transaktioner. Under Händelser kan du se dina kommande och avvisade händelser, som till exempel stående överföringar och betalningar.

Betala räkningarna

För att betala dina räkningar och e-fakturor, eller göra en överföring till någon annans konto eller en annan bank,  behöver du uppgradera din inloggning med hjälp av din säkerhetsdosa och ditt bankkort. För att göra det enklare att registrera dina räkningar så kan du använda dig av inläsningsfunktionen, som  läser in belopp, mottagare och OCR-nummer med hjälp av telefonens kamera.

Ladda ned ICA Bankens app här: