För dig som är stammis

Vad är appen ICA Stammis?

Appen ICA Stammis vill hjälpa dig hitta guldkornen bland alla förmåner du har som stammis på ICA. Här hittar du alla våra partnererbjudanden, dina erbjudanden, samlade poäng och din bonus. Du får också tips och hjälp att samla fler poäng hos ICA.

Bild laddas

Appen ICA Stammis upphör

Varför ska appen ICA Stammis försvinna? Jo, för att vi vill förenkla och förbättra för dig som är stammis på ICA. Därför kommer du snart att hitta alla dina stammisrabatter, personliga erbjudanden och din bonusöversikt samlat i ICA-appen istället. Detta tillsammans med populära tjänster som vår smarta inköpslista, tusentals recept och snart ännu fler grymma stammisnyheter. Däremot, något som försvinner helt är tjänsten Vardag. Det är vi såklart ledsna för men hoppas att du ska uppskatta mycket annat i vår numera one and only stammisapp – ICA-appen!

Snart syns även alla dina erbjudanden från våra partners i ICA-appen. Men till dess hittar du dem här.

Tjänsten Mitt klimatmål hittar du på ica.se.

Har du några frågor? Vad som helst. Ja, då är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

Tjänsten Vardag i appen ICA Stammis
Vi har också en kontoinformationstjänst som kan bli din bästa vän i vardagsekonomin, den kan hjälpa dig att spara på det du handlar, dina räkningar, försäkringar och alla andra av livets utgifter.

Väljer du att aktivera kontoinformationstjänsten (som heter Vardag i appen) kommer appen att ge dig full insikt i var dina pengar tar vägen och hur mycket du får kvar att spendera varje månad. Det gör att du får de bästa förutsättningarna för att fatta smarta beslut om hur du spenderar din tid och dina pengar. Tjänsten ger dig också ditt klimatavtryck från all mat köper så du kan göra ännu klimatsmartare matinköp.

Appen ICA Stammis är en tjänst för dig som är Stammis på ICA och som tillhandahålls av ICA Spara AB ICA Spara är ett helägt dotterbolag till ICA Gruppen AB och står under Finansinspektionens tillsyn.

Har du tips eller förslag på hur vi kan bli bättre? 
Dela gärna dina tankar och idéer med oss direkt i appen eller skicka oss din återkoppling på icastammisappen@ica.se. Vi vill gärna veta hur du upplever tjänsten och hur vi kan bli bättre.

GDPR
Dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen för registerutdrag och dataportabilitet finns att beställa direkt i appen under profil när du kommit igång med tjänsten.
Allmänna villkor | Integritetspolicy

Hur hanterar vi klagomål?
Är du missnöjd med vår tjänst? Läs mer här om dina rättigheter i våra allmänna villkor.

ICA Spara AB
Box 4075
169 04 Solna

E-post: icastammisappen@ica.se

Organisationsnummer 559086-0531