Hoppa till sidans innehåll

Ny version ute nu!

ICA hälsorabatt

– värt en omväg!

Nu är det inte bara bra för hälsan att röra på sig. Med ICA hälsorabatt lönar det sig också. Ju mer du rör dig, desto mer rabatt får du!

Ladda ner ICA hälsorabatt här:

 

Vi svenskar sitter mest i norra Europa. Men vi är också de som sportar mest. Visst är det bra att gå på gymmet, men den dagliga dosen vardagsmotion är viktigare än man kan tro. Och det vill vi på ICA uppmuntra till. Med appen ICA hälsorabatt på fickan får du mer rabatt ju mer du rör på dig, oavsett om du går eller springer. Rabatten gäller på utvalda hälsosamma varor.

Hur fungerar rabatten?

Vi ger dig mer rabatt ju mer du rör på dig, och det är antalet aktiva minuter som räknas när vi summerar din rabatt. Appen belönar normalt tempo och högt tempo, och du kan även få extrarabatter genom att klara en eller flera utmaningar.

När du når 25 % är rabatten klar att ladda på ICA-kortet. Och det är precis som det låter: du får 25 % rabatt, som du kan använda på fem valfria produkter inom ICA Gott liv-sortimentet (gäller ej varor i lösvikt som har pris/kg.

Bli friskare på köpet

Så skynda dig att ladda ner appen ICA hälsorabatt! Förmodligen går du redan fler steg per dag än du tror. Nu kan du tjäna pengar på dem och samtidigt bli ännu friskare på köpet. 

Läs mer om hur appen fungerar.