Monsterpajer till Halloween

2
0
Monsterpajer till Halloween

För dig som har lite tid över till Halloween är dessa monsterpajer något att bita i. Pajskalen fyller du med en köttfärssås på bland annat tomatsås, lök och ketchup innan de täcks av ett deglock och gräddas. Köttfärspajen är busigt god.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Monsterpajer till Halloween

Ingredienser

8 portioner

Pajskal

2 1/2 dl
vetemjöl
1/2 krm
salt
125 g
smör
2 msk
kallt vatten
2
äggulor till pensling

Busenkel köttfärssås

400 g
köttfärs
1
gul lök (hackad)
2 msk
olja
1
burk smakrik tomatsås (à 400 g)
1/2 dl
ketchup
-
salt och peppar

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg. 
Gör mjölkfritt: använd mjölkfritt margarin i stället för smör.
Gör äggfritt: uteslut penslingen helt eller pensla med mjölk i stället för äggulor.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept