Nubbesallad
Nubbesallad med perfekt blandning av bland annat matjessill, crème fraiche, majonnäs, kaviar, potatis och hårdkokta ägg. Hacka och blanda snabbt ihop alla ingredienser och servera nubbesalladen på kavring eller knäckebröd.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006
Ingredienser
4 portioner
2 hårdkokta ägg
1 burk matjessill (à 215 g)
1/2 liten rödlök
2 msk finhackad dill
3 kokta potatisar
1/2 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
2 msk kaviar
peppar
salt
Till servering
kavring eller knäckebröd
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.Näringsvärdet är beräknat exkl bröd.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.Näringsvärdet är beräknat exkl bröd.
Gör så här
Tips
Byt ut hälften av löken mot 1/2 dl hackad purjolök.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1216 KJ / 291 kCal
Fett21 g
Salt2.98 g
Kolhydrater17 g
Protein10 g
Kommentarer
Ska det vara 200gram utan spad
Peter
2023-04-06Hej Peter! En burk är ungefär 200g där du inte behöver använda spadet. Hoppas det smakar.😊 Hälsningar Lisa
Redaktionen
2023-04-13Jag hade "Drott's kaviar"! Föredrar den framför "Kalle's"!
Anette
2022-08-12Jag gjorde denna till Midsommar! Det var något av det godaste Jag ätit. Nu ska Jag ha den till förrätt när Jag bjuder på middag. PS. Det bästa är att den är väldigt enkel att göra!! 😎
Anette
2022-08-12