Matjes på amandine med kaviarcrème

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Matjes på amandine med kaviarcrème

Välj den goda mandelsmakande amandinepotatisen till dessa mumsiga snittar med matjessill och kaviarcrème. Koka potatisen dagen innan, så ligger du steget före. En trevlig rätt att bjuda på till såväl jul som midsommar och påsk.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Matjes på amandine med kaviarcrème

Ingredienser

6-8 bufféportioner
300 g  amandinepotatis
1 dl  crème fraiche
1 1/2 msk  kaviar (orökt)
nymalen vitpeppar
1   paket matjessill i bitar (à 200 g)
1/2 dl  finskuren gräslök

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi643 KJ / 154 kCal
Fett10 g
Salt2 g
Kolhydrater10 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Annas nubberöra
Betyg 3.5 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gubbröra med matjessill
Betyg 4.4 av 5.
182 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessill med lök och kaviargrädde
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nubberöra
Betyg 4 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga