Grillade lammracks med vitvinsmarinad

Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat
0
Grillade lammracks med vitvinsmarinad

Lammracks är en trevlig detalj som går fort att grilla om man först delar dem. Gör som här och marinera dem i vitt vin, vitlök och färska örter. Smakrikt och somrigt!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Grillade lammracks med vitvinsmarinad

Ingredienser

4 portioner
1 kg  lammracks
salt
nymalen svartpeppar

Vitvinsmarinad

3   vitlöksklyftor
1 1/2 dl  torrt vitt vin
1 dl  olivolja
1 dl  blandade hackade örter (t ex rosmarin, persilja och timjan)
1 msk  söt senap
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Lammracks på grillen
Betyg 2.8 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade lammracks
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade lammracks med rosmarin
Betyg 3.9 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade lammracks med grekisk sallad
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade lammracks med grekiska smaker
Betyg 4.7 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga