Inlagda ägg

Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
2
Inlagda ägg

Välsmakande inlagda ägg i en lag av ättiksprit, socker, vatten, rödlök, morot, purjolök och dill. Inlagda ägg passar bra att servera tillsammans med en sillbit en varm och härlig sommardag.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Inlagda ägg

Ingredienser

8 st

1-2-3-lag

1 dl  ättiksprit 12 %
2 dl  socker
3 dl  vatten

Inlagda ägg

4   kryddpepparkorn
4   vitpepparkorn
2   lagerblad
1/2   skivad rödlök
1 cm  skivad purjolök
1/2   skivad morot
några dillvippa
4   ägg

Tillbehör

sillbit

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Hur länge håller dom

Lars

2023-03-12

Hej Lars! Äggen håller i ca 1 vecka, eventuellt även längre. När du har tagit fram äggen till servering rekommenderar vi att äta upp dem och inte ställa in i kylen igen. Titta, lukta och smaka är bästa sättet att avgöra hållbarheten. 😊 Hälsningar Elina

Redaktionen

2023-07-21

Hur länge håller äggen i oöppnad burk? Ca

Jessie

2021-02-04

Testa liknande recept

Brantevikssill
Betyg 4.8 av 5.
8 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Sill med dill och rödlök
Betyg 4.3 av 5.
74 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jultallrik med sill
Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glasmästarsill
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Brantevikstofu
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kryddig pepparsill
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga