Vitkål och paprikasallad

Betyg 2.9 av 5.
39 personer har röstat
0
Vitkål och paprikasallad

Krämig sallad med saftig, finstrimlad vitkål och krispig paprika som bas. Smakstark upplevelse med både rostad kummin, persilja och ajvar relish som kryddkompisar. Salladen förgyller middagsbordet i 3 dagar om den förvaras i kylskåp.

Vitkål och paprikasallad

Ingredienser

8 portioner
700 g  vitkål
2   paprikor
2 tsk  kummin
1 dl  hackad persilja
3 dl  turkisk yoghurt
4 msk  ajvar relish
salt och svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot havre-, soja- eller risbaserad yoghurtersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
39 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi343 KJ / 82 kCal
Fett4 g
Salt0.4 g
Kolhydrater7 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Citron- och honungsmarinerad fänkål och zucchini
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkål och morotssallad i tomat och basilikadressing
Betyg 2.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Råhyvlad fänkålssallad med ajvar relish
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morot- och ärtsallad med lime och mynta
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudlar, svamp, sojabönor och ägg i citrongräsbuljong
Betyg 3.2 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frittata med rotfrukter oregano och fetaost
Betyg 3.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga