Vit sparris med gröna ärtor och räk- och pepparrotshollandaise
En härlig kombination där mjäll vit sparris möter len hollandaisesås med räkor och sting av pepparrot. Koka sparrisen med en klick smör och en citronskiva och servera med den superenkla såsen. Receptet är framtaget av Erik Lallerstedt.
Ingredienser
4 portioner
20 stjälkar vit sparris
salt
1 msk smör
1 citronskiva
100 g gröna ärtor
1 burk hollandaisesås (à 230 g)
1 - 2 msk riven pepparrot
80 g skalade räkor
För alla
Kontrollera noga innehållet i hollandaisesåsen.
Fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
GÖr mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Recept och bild i samarbete med Eriks® såser.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer