Viltskav med kantareller
En underbart krämig och smakfull viltpanna som du gör på skav från hjort, vispgrädde, lök, kantareller, messmör, soja och timjan. Till det ljuvliga viltskavet serverar du nykokt potatis, fräsch sallad, klippt krasse och gärna lite lingonsylt. Låt er väl smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2014
Ingredienser
Viltskav
Sallad
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett, mjölk och grädde utan laktos. Byt ut messmöret mot samma mängd kronärtskockscrème.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut mjölk och grädde mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Byt ut messmöret mot samma mängd kronärtskockscrème.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer