Tryffeldoftande sallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Tryffeldoftande sallad

Tryffeldoftande sallad är en läcker och lyxig sallad med ruccola, soltorkade tomater, körbärstomater och pecorinoost som du toppar med vit tryffelolja och svartpeppar. En riktig höjdare på buffébordet!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004

Tryffeldoftande sallad

Ingredienser

10 portioner
300 g  marinerade soltorkade tomater
körsbärstomater
100 g  rucolasallat (lite pepprig sallad)
50 g  pecorinoost (italiensk fårost)
tryffelolja
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör mjölkproteinfri: använd tofu i stället för pecorino.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Potatispizza med pecorino och svamp
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tryfferade champinjoner
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Halloumifyllda tortillas
Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med parmesan och ruccola
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spaghetti med ruccola och nötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga