Torsk med röd curry

Betyg 3.6 av 5.
29 personer har röstat
6
Torsk med röd curry

Torsk med röd curry är en enkel och god vardagsmiddag med kort tillagningstid. Fisken tillagas med smakhöjare som currypasta, citrongräs och champinjoner. Servera torsken tillsammans med ris eller pasta.

Torsk med röd curry

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
10   champinjoner
1   röd paprika
4   bitar koncerverat citrongräs
2 msk  olja
2 msk  röd currypasta
1 ml  koncentrerad fiskfond
1   burk kokosmjölk (à 400 ml)
4   torskfiléer sej eller hoki (à ca 150 g)
salt och peppar
ris eller nudlar att servera till
färsk eller hackad konserverad koriander

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
29 personer har röstat

Kommentarer

Riktigt gott!

Louise

2017-02-20

Verkar vara toppen,jag provar idag.

Roger

2017-01-16

Helt makalös smaskupplevelse! Väl balanserade smaker, så både torsken och curryn träder fram. Lite stark för den ovane, men jag gillar det.

Ivo

2016-04-11

Testa liknande recept

Asiatisk fisksoppa
Betyg 2.5 av 5.
50 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Thailändsk fiskgryta
Betyg 3.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisk à la thai
Betyg 3.6 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sås Thai style
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Regnbåge med thaismak
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Thailändsk fisksoppa
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga