Torsk med krabb och äggkräm
Saftig torsk med krabb- och äggkräm, en klassisk rätt med en modern touch. Äggsåsen får sin krämighet av smetana där även krabbkött vänds i och bidrar till en extra fin sälta. När torsken stekts färdig i ugnen serveras den med tillbehör som sparris, citronklyftor och potatis. Låt det väl smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2015
Ingredienser
För alla
Rätten är fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott alltihop 😋
Diana
2023-07-29Krabb och äggkrämen var en riktig höjdare som jag gärna kör igen !!
Bert
2015-03-29