Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola
En mäktig pastamåltid för svampälskare! Triangoli – triangelformade raviolikuddar – fyllda med karl-johansvamp och tryffel rörs ihop med en gräddig portabella- och parmesansås. Servera till italienska charkuterier eller kycklingfilé med ruccola och extra parmesan.
Ingredienser
4 portioner
2 förp triangliolini med karljohanssvamp och tryffel (à 250 g)
3 portabellasvampar
2 rödlökar
3 msk olivolja
flingsalt med jod
svartpeppar
3 dl vispgrädde
1 dl finriven färsk parmesan
Till servering
kycklingfilé eller italiensk chark
rucola
parmesan
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på pastan.
Gör äggfri: Välj äggfri fylld pasta.
Gör glutenfri: Välj glutenfri fylld pasta.
Gör laktosfri: Välj laktosfri vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut vispgrädde mot soja-, havre- eller risbaserad gräddersättning. Byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3982 KJ / 952 kCal
Fett62.2 g
Kolhydrater48.7 g
Protein49.3 g
Kommentarer