Storsjöhyttans rödingsallad

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Storsjöhyttans rödingsallad

En fräsch sallad av röding, blomkål, broccoli, potatis, körsbärstomater, rödlök och pumpakärnor. Rödingen, det vill säga fisken, gör att salladen blir extra matig och mättande. Enkelt och jättegott!

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2003

Storsjöhyttans rödingsallad

Ingredienser

6 portioner
300 g  varmrökt och rensad röding eller annan rökt fisk
1/2 kg  kokt skalad potatis
1   stor kokt sötpotatis
1   rödlök
2   små blomkålshuvuden
200 g  broccoli
20   körsbärstomater
3 msk  pumpakärnor eller pinjenötter
2   salladshuvuden eller flera olika sorter
1   kruka färska örter, t ex basilikablad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Röding med mandelpotatis och dillbrynt smör
Betyg 2.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel grillad röding
Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Röding med flötgröt
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskfilé med saffranssmör
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad röding med Västerbottensost och romansallat
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga