Stekt hokifilé med varm morotssallad

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
2
Stekt hokifilé med varm morotssallad

En god och nyttig fiskrätt. Stek hokifiléer och servera dem med en varm morotssallad. En perfekt lunch eller middagsrätt som både mättar och smakar himmelskt gott!

Stekt hokifilé med varm morotssallad

Ingredienser

4 portioner
600 g  hokifilé
2 msk  flytande margarin
4   morötter
1 tsk  salt
1 krm  malen vitpeppar
2 msk  olivolja
2 msk  ljus vinäger
salt och peppar
1 dl  hackad bladpersilja

Till servering

kokt potatis

För alla

Gör mjölkprotein-/laktosfri: välj mjölkfritt flytande margarin.

Gör så här

Tips

Gott att servera smaksatt cottage cheese vid sidan om.

Gröna tipset: Servera med stekt quornfilé (innehåller ägg).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Tack Åsa för hjälpen! Nu är receptet rättat och oljan finns även i ingredienslistan. mvh Redaktionen ICA.se

Ica

2006-10-23

Det står att man skall blanda med oljan och vinägern. Men det står inget om olja bland ingredienserna. Hur mycket olja och vilken sort skall man ha? /Åsa :o)

Åsa

2006-10-20

Näringsvärde per portion

Energi1103 KJ / 264 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Stekt hoki med majsmos
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Thailändsk soppgryta
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad fisk med vitlökssås
Betyg 3.7 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsin- och spenatfisk
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga