Stekt fisk med gurksallad

Betyg 3 av 5.
90 personer har röstat
0
Stekt fisk med gurksallad

Här är en riktigt god fisk att bjuda på till middag. Med smak av dill och en härlig gurksallad som tillbehör är denna rätt något att se fram emot. Gurksalladen får sällskap av en god dressing smak av en skvätt vinäger och senap. Servera hemgjord potatismos och måltiden är fulländad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2016

Stekt fisk med gurksallad

Ingredienser

4 portioner

Potatismos

900 g  mjölig potatis
2 dl  mjölk

Dressing

1 msk  vitvinsvinäger
1 msk  olja
1 msk  senap
1 msk  vatten
1   gurka
salt och peppar

Fisk

600 g  alaska pollock
40 g  fryst dill
3 msk  smör eller margarin

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd mjölk och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
90 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1886 KJ / 451 kCal
Fett14.1 g
Salt2.24 g
Kolhydrater43.4 g
Protein34.4 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Stekt alaska pollock med äggsås
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tinas ugnsbakade fisk med jordärtskocka och bacon
Betyg 3.2 av 5.
128 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pocherad Alaska pollock med citrondoftande spenat
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsfisk med pizzatäcke
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad fisk med äggsås och kaviar
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fisk i paneng curry med minimajs
Betyg 3.7 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga