Spett med ljummen mangosallad
Dessa spett av skinkschnitzel som du serverar med en ljummen sallad på blomkål, lök och mango är en middag som landar lagom lätt i magen. De grillade skinkspetten och salladen får en smakbrytare i den syrliga dressingen med currysmak.
Ingredienser
4 portioner
500 g skinkschnitzel i tunna skivor
1 msk olja
1 msk soja
1 tsk salt
1 tsk honung
3 msk bruna senapsfrön
1 rödlök
1 mango
1 litet blomkålshuvud
För alla
Ersätt sojan med 1 msk balsamvinäger (för 4 port) om du inte tål soja så får spetten fin färg.
Gör så här
Tips
Häll gärna över en dressing av 3 msk olja, 1 msk vinäger, 1 tsk curry och 1 tsk salt (för 4 port).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Ett blomkålshuvud eller?? Står inte med i receptet..
Eva
2007-03-25