Spansk potatissallad

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Spansk potatissallad

Gör din potatissallad spännande och intressant genom att tillaga den på spanskt vis. Du sveper in potatisen i en salig röra med bland annat sherry och tomatpuré och placerar den på ett fat med spröda salladsblad, oliver och kronärtskockor.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Spansk potatissallad

Ingredienser

8 portioner
2 kg  delikatesspotatis
1 dl  tomatpuré
1 dl  olivolja
1 msk  söt sherry
4 msk  vatten
1 tsk  salt
1   burk marinerade kronärtskockor (à ca 300 g)
1   burk svarta oliver med kärnor (à ca 370 g)
50 g  pinjenötskärnor (50 g motsvarar 1 dl)
salladsblad till garnering
1 msk  finrivet citronskal till garnering

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pinxos med kronärtskockscrème
Betyg 3.4 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskocka
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kronärtskocksdip
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad fisk med kapris och kronärtskocka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Musslor »samfaina«
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga