Sommarbål med persika och körsbär

Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
0
Sommarbål med persika och körsbär

En bålskål fylld med sommarfrukter som persikor och körsbär, frisk tranbärsjuice och fruktsoda läskar fint varma sommardagar i bersån. Ett fruktbål som passar både stor som liten och utmärkt som alkoholfri välkomstdrink.

Sommarbål med persika och körsbär

Ingredienser

16 dl
250 g  körsbär
3   persikor
2   lime
1 l  tranbärsjuice
5 dl  fruktsoda
is

Till garnering

myntablad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi512 KJ / 123 kCal
Fett0.1 g
Kolhydrater28.1 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Sval dröm
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordgubbsbål
Betyg 2.3 av 5.
63 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Alkoholfri sangria
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Studentbål
Betyg 2.3 av 5.
132 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Körsbärssås
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Seabreeze-bål
Betyg 2.6 av 5.
453 personer har röstat
Under 15 min att tillaga