Sojawokad kyckling med lime
Mycket fräsch och snabblagad rätt med inspiration från Asien. Bryn kycklingen och grönsakerna i en stekpanna, häll i vatten och sojasås och låt sjuda några minuter. Servera den läckra kycklingwoken med syrlig spenatsallad (gjord på babyspenat, rostade sesamfrön och limejuice) och perfekt kokta äggnudlar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2014
Ingredienser
För alla
Rätten är fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Jätte enkelt och gott
Jennie
2023-09-15