Skinkfyllda kycklingfiléer med grönsakscouscous
Skinkfyllda kycklingfiléer är en lättlagad kycklingrätt som ändå känns lite extra fin till middag. Filéer av kyckling som fylls med rökt skinka och fransk senap serverar du med saftig couscous som svällt i grönsaksbuljong tillsammans med broccoli.
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
100 g rökt skinka
1 - 1 1/2 msk fransk senap
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
5 dl vatten
1 grönsaksbuljong
3 dl couscous
1 påse djupfryst broccoli mexicana (à 500 g)
Till servering
ev matyoghurt
ev bröd
För alla
Gör glutenfri: servera kycklingfiléerna med ris blandat med grönsakerna i stället för couscous.
Gör så här
Tips
Fyll gärna kycklingfiléerna, förutom skinkan med 1-2 marinerade soltorkade tomater (för 4 port) för extra smak.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2261 KJ / 536 kCal
Fett0 g
Kommentarer
couscous är jätte gott, om Hans tycker det smakar och luktar som gammal socka, så måste du ha fel på smak- och luktsinnet. Eller tillagat det på fel sätt, tyvärr...
Cristina
2004-10-29couscous smakar som gammal socka! Luktar så också tyvärr.
Hans
2004-10-27