Silltorn à la Pisa
Silltorn à la Pisa är ett roligt sätt att servera sill och det lutar även åt att det är obeskrivligt gott. Det innehåller matjessill, ägg, rödlök, gräslök och crème fraiche. Varva röran med kavring för att bygga dina lutande torn.
Ingredienser
4 portioner
1/2 burk matjessill (à 200 g)
1 hårdkokt ägg
1 liten rödlök
1 knippe gräslök
1 dl lätt crème fraiche
1/2 krm vitpeppar
6 skivor kavring
För alla
Gör äggfri: uteslut ägget.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer