Silltorn à la Pisa

Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Silltorn à la Pisa

Silltorn à la Pisa är ett roligt sätt att servera sill och det lutar även åt att det är obeskrivligt gott. Det innehåller matjessill, ägg, rödlök, gräslök och crème fraiche. Varva röran med kavring för att bygga dina lutande torn.

Silltorn à la Pisa

Ingredienser

4 portioner
1/2   burk matjessill (à 200 g)
1   hårdkokt ägg
1   liten rödlök
1   knippe gräslök
1 dl  lätt crème fraiche
1/2 krm  vitpeppar
6   skivor kavring

För alla

Gör äggfri: uteslut ägget.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 4 portioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill med ägg, kavringssmul och gräddfil
Betyg 4.5 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Silltårta
Betyg 4.1 av 5.
87 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessilltårta
Betyg 4.5 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Sillröra med kavringssmul
Betyg 3.1 av 5.
110 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ägghalvor med matjessill, hovmästarsås och potatis
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga