Sardintapenade på crostini

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Sardintapenade på crostini

Mingelmat i sitt esse! Färskost, sardiner och persilja blandas och kryddas innan den bres ut på crostinin. Sardintapenade på crostini är enkelt, snabbt och supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Sardintapenade på crostini

Ingredienser

25 st
200 g  färskost med vitlökssmak
1   ask avrunna sardiner i olja (à 42 g)
2 msk  hackad persilja
salt och nymalen svartpeppar
crostini

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Crostini med philadelphiaost, rödlök, lime och rom
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tapenade och bönpesto
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med getostcrème och blåbär
Betyg 3 av 5.
151 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödschips med Västerbottensost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostkex med löjrom
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smördegssnurror med ädelost och pepparkakskross
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga