Sardell- och kaprisketchup

Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
0
Sardell- och kaprisketchup

Vill du prova något helt nytt till kvällens grillfest? Vad sägs om hemmalagad ketchup med kapris och sardellfiléer. Börja med att göra en enkel bas och tillsätt därefter den härliga smakmixen. En spännande smakförstärkare som passar bra till lyxigare korv med bröd.

Sardell- och kaprisketchup

Ingredienser

ca 8 dl
1 kg  tomater
1 dl  syltlök
1 dl  strösocker
1 dl  vit balsamvinäger
5   sardellfiléer
1 msk  kapris
1 tsk  dijonsenap
2 tsk  worcestersås
2 krm  sellerisalt
salt och svartpeppar

För alla

Fri från laktos, mjölk protein och ägg.
Innehåller gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi348 KJ / 83 kCal
Fett0.5 g
Salt1 g
Kolhydrater17 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Sesam- och mangoketchup
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Snabb bearnaise
Betyg 2.8 av 5.
143 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad vitlöksmajonnäs
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad BBQ-lök med rosmarin
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Barbecuesås
Betyg 3.4 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ärt- och pepparrotskräm
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga