Salsicciagryta med persilja och vitt vin

Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat
0
Salsicciagryta med persilja och vitt vin

Mustig och snabblagad gryträtt som får fina smaker av korvslantar av salsiccia, lök, tomat, timjan, vin och hackad persilja. Till den smakrika korvgrytan serverar du nykokt ris. Lättlagat, gott och klart på cirka 30 minuter!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2014

Salsicciagryta med persilja och vitt vin

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller annat gryn
1   gul lök
2   morötter
480 g  salsicciakorv
1 msk  olja
1 1/2 dl  vitt matlagningsvin
1 tsk  timjan
2 1/2 dl  kycklingbuljong (vatten och tärning eller fond)
400 g  körsbärstomater på burk
1/2 msk  majsstärkelse
1/2   kruka persilja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på salsiccian och buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2607 KJ / 624 kCal
Fett26.1 g
Kolhydrater59.7 g
Protein32.7 g

Testa liknande recept

Risotto med grönsaker
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklinggryta med örter
Betyg 3.3 av 5.
41 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salsicciasås med salvia
Betyg 4.7 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämig broccolisoppa med mejram och salsiccia
Betyg 4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korv- och böngryta med ris
Betyg 3.4 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Salsicciagryta med aubergine och tomat
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga