Rostbiffsallad

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
0
Rostbiffsallad

Fyllig sallad med rostbiff, delikatesspotatis, purjolök och en frisk smak av sherryvinäger. En utmärkt sommarlunch. Du garnerar med grovhackad bladpersilja och serverar med bröd och ost.

Rostbiffsallad

Ingredienser

4 portioner
400 g  grillad rostbiff gärna rosa, i tunna skivor
1   glasburk kokt delikatesspotatis (à 680 g)
1/2   purjolök (den ljusa delen)
1   gul lök
2 msk  olivolja
1/2 dl  sherryvinäger eller rödvinsvinäger
salt och peppar
2 krm  socker
1/2 dl  grovhackad bladpersilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pappardelle med rostbiff och basilika
Betyg 3.5 av 5.
74 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostbiff
Betyg 4.2 av 5.
135 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pastawok
Betyg 1.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bönpasta med röd pesto, rostbiff och grönkål
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga