Rostade rotfrukter med mejram och pepparrotskräm
En rätt på rostade rotfrukter med mejram och pepparrotskräm. Rotfrukterna reder sig självt i ugnen och får en härligt krispig yta där du mot slutet adderar den smakfylliga korven. Till denna måltid serveras en rivig pepparrotskräm som gifter sig bra med den något söta smaken från rotfrukterna.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2015
Ingredienser
Kräm
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korvarna. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt ut ostwursten mot salsiccia. Använd laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut ostwursten mot salsiccia. Byt ut kvarg mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Barnknep: skär respektive korv på olika sätt för att skilja dem åt. Om barnen har en favoritkorv blir det då lätt att plocka dessa från plåten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer