Rostade ört- och nötsnittar

Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
3
Rostade ört- och nötsnittar

Dessa underbara snittar passar utmärkt som tilltugg och till bjudningen. Rostade ört- och nötsnittar får sin goda smak av fint hackade hasselnötter, basilika, timjan, vitlök och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2000

Rostade ört- och nötsnittar

Ingredienser

50 st
150 g  smör
1 dl  persilja
1 msk  basilika
1/2 tsk  timjan
salt
1   vitlöksklyfta
1   äggula
1 1/2 dl  hasselnötter
3   pitabröd

Gör så här

Gör så här- texten är avsedd för 50 st.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Underbart goda, gick åt som smör i solsken och receptet efterfrågades.

Jeanette

2014-04-01

Fantastiskt goda! Gick åt i ett naffs på inflyttningsfesten och alla som hann smaka hyllade dem. Lätt, om än lite kladdigt att göra dem. Tycker det är oklart i receptet om "färsk" syftar till alla örterna eller bara persiljan. Jag hade färsk perslija och torkad basilika och timjan. Det smakade smarrigt.

Anna

2008-03-19

Mycket goda snittar som passar som drinktilltugg.

Kia

2007-07-25

Testa liknande recept

Prästostsnurror med hasselnötter
Betyg 4.5 av 5.
85 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikonflarn med ädelost
Betyg 5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Filodegsrullar med prästost
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med röd pesto, hasselnötter och Västerbottensost
Betyg 2.9 av 5.
49 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Getostbollar med krispigt baconsmul
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hasselnötsglass
Betyg 3.2 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga