Rostad sparris med dragonsås

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Rostad sparris med dragonsås

Sparris är både nyttigt och förtjusande gott. Att den får rostas tillsammans med underbar olivolja gör den om möjligt än mer välsmakande och tillsammans med den fylliga dragonsåsen blir förrätten fulländad.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Rostad sparris med dragonsås

Ingredienser

4 portioner
400 g  grön sparris
1 msk  olivolja
1 dl  crème fraiche
2 msk  finhackad dragon
rivet skal av 1   citron
salt och peppar

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölk.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi580 KJ / 140 kCal
Fett13 g

Testa liknande recept

Sparrispanna med dragon
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Peppargrillad flankstek/flappstek med primörsallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Pastasallad med sparris och dragon- och senapskräm
Betyg 2.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparris- och potatispanna med dragon
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grön sparris med dragonmajonnäs
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga