Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
0
Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

Rosta mjuk pepparkaka i ugnen, toppa med brieost och fikon innan du strör över pistagenötter och ringlar över den söta honungen. Ett supergott recept som passar som tilltugg innan maten eller som en härlig avslutning på en bjudning.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

Ingredienser

8 portioner
1   köpt (eller hemgjord) mjuk pepparkaka (à ca 350 g)
200 g  brieost
2 - 3   färska fikon
1/2 dl  rostade pistagenötter
2 msk  honung (gärna tryffelhonung)

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri mjuk pepparkaka.
Gör äggfri: lägg osten på äggfria hårda pepparkakor.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1326 KJ / 317 kCal
Fett17 g
Salt1 g
Kolhydrater32 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Pepparkakssnittar med ost och fikon
Betyg 3.4 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparkaksbakelse med ädelost och fikon
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakad brie med fikon, nötter och lönnsirap
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
No bake cheesecake med apelsin, fikon och nötter
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkaksfikon med ädelost och honung
Betyg 3.4 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Panerad brieost med honung och pistagenötter
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga