Rosépeppargrillad lax med ansjovisdipp

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
0
Rosépeppargrillad lax med ansjovisdipp

Grillad lax med en härlig smak av rosépeppar. Serveras med en krämig ansjovisdipp, lök, grillad sparris och färskpotatis. Perfekt till en middag i kvällssolen!

Rosépeppargrillad lax med ansjovisdipp

Ingredienser

4 portioner

Lax och grönsaker

600 g  laxfilé
1 msk  rosépeppar
1 msk  olja
1 tsk  salt
250 g  grön sparris
250 g  vit sparris
1   knippe färsklök
grillhalster

Ansjovisdipp

1   bananschalottenlök
125 g  ansjovis
1   kruka dill
1 dl  majonnäs
1   citron

Till servering

färskpotatis
sallad

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2961 KJ / 708 kCal
Fett45 g
Salt4.4 g
Kolhydrater34.4 g
Protein39.1 g

Testa liknande recept

Fiskspett med grönsaksris och gravlaxsås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sardellgrillad torskrygg med sparris och mynta
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kycklingrub med anchochili
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Peppargrillad entrecôte
Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingfärsspett med senap och dragon
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kycklingleverpastej med balsamico
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga