Rom- och gräslöksdipp med hårt bröd
Bjud dina vänner på en ovanlig dipp där chipsen byts ut mot knaprigt hårt knäckebröd och salsan mot en lyxig krämig röra innehållande rom, gräslök, dijonsenap och schalottenlök. Lättlagat, charmigt och välsmakande!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003
Ingredienser
4 portioner
2 dl crème fraiche
1 schalottenlök
1 knippe gräslök
1 tsk dijonsenap
50 g löjrom eller stenbitsrom
salt
malen svartpeppar
tunt knäckebröd
För alla
Fri från ägg. Innehåller gluten och mjölk.
Gör glutenfritt: uteslut knäckebrödet och välj i stället glutenfritt knäcke.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner.
Har du lagat receptet?
Kommentarer