Rödlökschutney

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
0
Rödlökschutney

Stekt rödlök och chili får fantastiskt mjuka och fina smaker tillsammans med balsamvinäger och råsocker. Servera chutneyn till en vällagrad gorgonzola eller till kötträtter.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Rödlökschutney

Ingredienser

undefined
4   stora rödlökar
1/2   chilifrukt
1/2 dl  olivolja
3/4 dl  vit balsamvinäger
1/2 dl  muscovado råsocker (ljust eller mörkt)
salt

För alla

Fri från gluten, ägg, laktos och mjölkprotein om lämpligt tillbehör används.

Gör så här

Tips

Passar bra till en bit gorgonzola och ett annorlunda tillbehör tilll en köttbit.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Plommonchutney med ingefära och chili
Betyg 4.1 av 5.
67 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sweet and sour sås med körsbär
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hemkokt chutney på tranbär
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikonchutney med stjärnanis
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Äppelchutney med chili
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Färsk korianderchutney
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga