Recept: Rödkålssallad
  • Recept
  • Medel
  • Tid: Under 15 min

Rödkålssallad

1 röster

Rödkålssallad är en klassiker på julbordet, som är lätt att göra själv. Blanda rödkål med crème fraiche, söt- och dijonsenap och salladskrydda och smaka av.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2005.

Ingredienser

  • 1 burk rödkål (à 550 g)
  • 1 burk crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk söt senap
  • 1 tsk italiensk salladskrydda

Så här gör du

  1. Häll av rödkålen.
  2. Blanda crème fraiche med senapen och salladskrydda. Rör ner rödkålen och smaka av.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).