Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche
Röding serverar du här med en omelett av mandelpotatis och Västerbottensost tillsammans med en sås på crème fraiche och riven pepparrot. Västerbottensosten ger rikligt med smak till omeletten och kompletterar den stekta fisken med bravur.
Ingredienser
4 portioner
600 g mandelpotatis
2 rödlökar
2 msk margarin eller smör
salt och peppar
8 ägg
1/2 dl vatten
1 dl riven Västerbottensost
2 dl lätt crème fraiche
3 msk riven pepparrot
2 msk hackad dill
1 citron
600 g rödingfiléer
För alla
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktofri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2867 KJ / 685 kCal
Fett0 g
Kommentar
Supergott!
Ingbritt
2016-06-17