Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
1
Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

Röding serverar du här med en omelett av mandelpotatis och Västerbottensost tillsammans med en sås på crème fraiche och riven pepparrot. Västerbottensosten ger rikligt med smak till omeletten och kompletterar den stekta fisken med bravur.

Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

Ingredienser

4 portioner
600 g  mandelpotatis
2   rödlökar
2 msk  margarin eller smör
salt och peppar
8   ägg
1/2 dl  vatten
1 dl  riven Västerbottensost
2 dl  lätt crème fraiche
3 msk  riven pepparrot
2 msk  hackad dill
1   citron
600 g  rödingfiléer

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett eller olja. Välj laktofri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat

Kommentar

Supergott!

Ingbritt

2016-06-17

Näringsvärde per portion

Energi2867 KJ / 685 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Över 60 min att tillaga
Gravad röding med västerbottenmousse
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Röding med krämig Västerbottensost
Betyg 3.2 av 5.
59 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mandelpotatisomelett med Västerbottensost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakade mandelpotatishalvor med Västerbottensost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 60 min att tillaga