Raw food kaka
Bjud på en härlig raw food kaka där fikon och honung ger en naturlig och fin sötma. Kakan är helt glutenfri och består bara av naturliga ingredienser. Strö gärna rikligt med kokoschips på toppen - både dekorativt och gott!
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .
Ingredienser
12 bitar
250 g torkade fikon
1 1/2 dl pecannötter
2 1/2 dl rå kakao
3 msk kallpressad kokosolja
6 msk kallrörd honung
2 - 3 dl vatten
1 - 2 dl kokoschips
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Recept och bild i samarbete med Löfbergs rosteri och kaffebar.
Gör så här
Tips
Det går att byta ut rå kakao, kallrörd honung och kallpressad kokosolja till vanlig kakao/honung/kokosolja men då är den inte längre raw food.
Har du lagat receptet?
Kommentarer