Raw food kaka

Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
0
Raw food kaka

Bjud på en härlig raw food kaka där fikon och honung ger en naturlig och fin sötma. Kakan är helt glutenfri och består bara av naturliga ingredienser. Strö gärna rikligt med kokoschips på toppen - både dekorativt och gott!
Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .

Raw food kaka

Ingredienser

12 bitar
250 g  torkade fikon
1 1/2 dl  pecannötter
2 1/2 dl  rå kakao
3 msk  kallpressad kokosolja
6 msk  kallrörd honung
2 - 3 dl  vatten
1 - 2 dl  kokoschips

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Recept och bild i samarbete med Löfbergs rosteri och kaffebar.

Gör så här

Tips

Det går att byta ut rå kakao, kallrörd honung och kallpressad kokosolja till vanlig kakao/honung/kokosolja men då är den inte längre raw food.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chokladbollar (glutenfria)
Betyg 4.2 av 5.
63 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Raw cheesecake med banan, dadlar och kolasås
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladbollstårta med kaffe
Betyg 3.9 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mangofrutti
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kladdkaka med choklad
Betyg 4.3 av 5.
79 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mango med kvarg och kokostopping
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga