Raw couscous

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
0
Raw couscous

Blomkålscouscous får du enkelt genom att riva ett blomkålshuvud; ett grönt och knaprigt alternativ till vanlig couscous eller ris. Tillsammans med krispiga rädisor, söta tomater och örtig koriander blir det en fräsch sallad till både kött och vegetariskt.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2015

Raw couscous

Ingredienser

4 portioner
500 g  blomkål (eller färdigt blomkålsris)
1   rödlök
3   tomater
100 g  rädisor
1 dl  hackad koriander
färskpressad juice från 1/2   citron
2 msk  kallpressad rapsolja
2 krm  salt
1 krm  peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi496 KJ / 118 kCal
Fett7 g
Salt0.74 g
Kolhydrater9 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Bönsallad med rostad blomkål, gräddfil och jalapeno
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad torskrygg med marinerade grönsaker
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Basilikadipp med crudité
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varmrökt lax och råriven blomkål på tunnbröd
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad blomkålscouscous med örter
Betyg 3.6 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blomkålstempura med korianderdipp
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga