Räksallad med japansk smak

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
0
Räksallad med japansk smak

Enkel och perfekt räksallad med japansk smak. En obeskrivligt god dressing blandar du av sesamolja, äppelcider, ingefära och soja. Till den goda räksalladen hyvlar du gurka och morötter och den smarriga vattenkrassen överst. Servera med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001

Räksallad med japansk smak

Ingredienser

4 portioner
1   stor färsk gurka
2 msk  ljus soja
1 msk  äppelcidervinäger
1 tsk  sesamolja
1/2 tsk  socker
1 tsk  riven färsk ingefära
300 g  skalade räkor
1   skalad morot
100 g  vattenkrasse (eller solrosskott)
bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sallad på sötpotatis, äpple och ingefära
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mango »cannelloni«
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gurksallad med vallmo
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Melontsatsiki med skaldjur
Betyg 3.6 av 5.
59 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sesamstekt kyckling med shiitakesvamp
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade vannameiräkor i salladsblad
Betyg 4.3 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga