Primör- och kasslersallad

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Primör- och kasslersallad

En delikat primör- och kasslersallad är perfekt att avnjuta ute i solen! Låt dina spröda primörer koka några minuter medan du gör en sötsyrlig tomat- och löksalsa och snabbt steker den salta kasslern på grillen. Servera direkt och njut!

Primör- och kasslersallad

Ingredienser

4 portioner
600 g  kassler
4   tomater
1   schalottenlök eller salladslök (1 schalottenlök motsvarar 4 salladslökar)
1   vitlöksklyfta
1   nektarin
1   lime
2 msk  olivolja
1/2 msk  rödvinsvinäger
1 msk  farinsocker eller vanligt strösocker
salt och peppar
8   knippmorötter
8   färska lökar
1/2   blomkålshuvud
8   sparrisar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Har lagat detta med broccoli istället för blomkål och med grillad medisterkorv, mycket gott

Elisabet

2009-06-17

Testa liknande recept

Sommarprimörsallad i teriyaki
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sommarsangria
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Serranokyckling med vårsallad och salsa verde
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Örtkyckling med kål, nektarinsalsa och färskpotatis
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risonisallad med primörer och dijondressing
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad matsvinnspizza
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga