Persilje- & vitlöksmajonnäs

Betyg 3.8 av 5.
16 personer har röstat
0
Persilje- & vitlöksmajonnäs

Ett enkelt och snabblagat recept på en fräsch och smakrik persilje- och vitlöksmajonnäs som passar perfekt att ha som tillbehör till exempelvis kött. Du gör den av bland annat vitlök, persilja, majonnäs och crème fraiche.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010

Persilje- & vitlöksmajonnäs

Ingredienser

3 dl
2   vitlöksklyftor
1 dl  grovhackad persilja
2 1/2 msk  vatten
2 dl  majonnäs
1 dl  crème fraiche
1/2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: använd äkta majonnäs och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd äkta majonnäs och byt crème fraiche mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller använd enbart crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Dijonnaise
Betyg 4.6 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sill dijonnaise
Betyg 2.8 av 5.
77 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sås till inkokt lax
Betyg 4.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabba sillen
Betyg 2.4 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Remouladesås
Betyg 3.5 av 5.
222 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Crème fraichesås med pepparrot
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga