Persilje- & vitlöksmajonnäs
Ett enkelt och snabblagat recept på en fräsch och smakrik persilje- och vitlöksmajonnäs som passar perfekt att ha som tillbehör till exempelvis kött. Du gör den av bland annat vitlök, persilja, majonnäs och crème fraiche.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2010
Ingredienser
3 dl
2 vitlöksklyftor
1 dl grovhackad persilja
2 1/2 msk vatten
2 dl majonnäs
1 dl crème fraiche
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: använd äkta majonnäs och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd äkta majonnäs och byt crème fraiche mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre).
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs eller använd enbart crème fraiche.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer