Persikosoppa

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
1
Persikosoppa

Bjud på vacker persikosoppa till dessert med detta trevliga recept. Soppan får en helt underbar smak av de stötta kardemummakärnorna som är helt perfekt ihop med de mixade, söta persikorna. Servera din soppa kall dekorerad med blåbär och mynta.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Persikosoppa

Ingredienser

4 portioner
3 dl  vatten
1 dl  sött vitt dessertvin
1/2 dl  socker
1   vaniljstång
1/2 tsk  stötta kardemummakärnor
3   burkar persikor (à 420 g)

Garnering

blåbär
myntakvist

För alla

Soppan är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Skulle det verkligen vara tre burkar persikor, det verkar mycket till 3 port.

Gunnar

2005-02-18

Testa liknande recept

Grillade persikor med kardemummagrädde och nötter
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Päron i ingefärslag
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade nektariner och persikor
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frukt med vaniljdipp
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Peach-Melbasylt
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mummamarmelad
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga