Pepparkaksgrissini med ädelostdipp
Servera pepparkaka och ädelost på nytt, roligt och lyxigt sätt! Pepparkaksgrissini får du enkelt genom att rulla och grädda stänger av vanlig pepparkaksdeg. Dippa sedan i en krämig dipp på ädelost och créme fraiche. Njut!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012
Ingredienser
30 st
500 g färdig pepparkaksdeg
finrivet skal av 1 apelsin
Ädelostdipp
140 g ädelost
2 dl lätt crème fraiche
För alla
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pepparkaksdeg, finns färdig att köpa, eller gör egen.
Gör äggfri: kontrollera pepparkaksdegen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tyckte att röran blev för lös, svårt att få dippen att sitta kvar på grissinin ända fram till munnen. Provade med crème cheese andra gången o det föredrar jag. Med Skogaholms färdiga deg blev grissinin platta :( Med ICA:s egen deg bättre.
Lena
2012-12-15Fantastiskt gott! Rekommenderas verkligen.
Harald
2012-11-27