Pepparkaksgrissini med ädelostdipp

Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
2
Pepparkaksgrissini med ädelostdipp

Servera pepparkaka och ädelost på nytt, roligt och lyxigt sätt! Pepparkaksgrissini får du enkelt genom att rulla och grädda stänger av vanlig pepparkaksdeg. Dippa sedan i en krämig dipp på ädelost och créme fraiche. Njut!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Pepparkaksgrissini med ädelostdipp

Ingredienser

30 st
500 g  färdig pepparkaksdeg
finrivet skal av 1   apelsin

Ädelostdipp

140 g  ädelost
2 dl  lätt crème fraiche

För alla

Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pepparkaksdeg, finns färdig att köpa, eller gör egen.
Gör äggfri: kontrollera pepparkaksdegen.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Tyckte att röran blev för lös, svårt att få dippen att sitta kvar på grissinin ända fram till munnen. Provade med crème cheese andra gången o det föredrar jag. Med Skogaholms färdiga deg blev grissinin platta :( Med ICA:s egen deg bättre.

Lena

2012-12-15

Fantastiskt gott! Rekommenderas verkligen.

Harald

2012-11-27

Testa liknande recept

Pepparkaksgrissini
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hyvlade pepparkakor
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparkakspinnar
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparkakshus från mall
Betyg 3.7 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkakstarte med ädelost och portvinskokta fikon
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ädelostfyllda dadlar
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga