Pebre – örtsalsa

Betyg 2.6 av 5.
12 personer har röstat
0
Pebre – örtsalsa

Den sydamerikanska grilltraditionen är vida känd över hela världen. Vi ber dig därför dra på dig ponchon för en smakresa där det bjuds på flankstek, högrev och färska korvar. Lär dig att få fram smakerna och att hitta de rätta tillbehören.

Pebre – örtsalsa

Ingredienser

4 portioner
1   röd peppar
5   salladslökar
2   vitlöksklyftor
1   kruka oregano
1   kruka persilja
1 dl  olivolja
3 msk  pressad citronsaft
salt och svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.6 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi890 KJ / 213 kCal
Fett22 g
Salt0.36 g
Kolhydrater4 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Papayasalsa
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Majssalsa
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mango- & majssalsa
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Råhyvlad fänkålssallad med ajvar relish
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Moussaka-paket
Betyg 2.7 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svart bönsalsa
Betyg 2.9 av 5.
133 personer har röstat
Under 15 min att tillaga